Jarenlang deed ik het, als nagellak te dik werd. Ik gooide er een scheutje nagellakremover bij, om het te verdunnen. Zo kon ik het nog wat langer gebruiken dacht ik.

Maar de nagellak werd er meestal niet mooier op, en kwam uiteindelijk in de prullenbak terecht. Nog maar kort weet ik van een betere oplossing voor stroperige, dikke nagellak, namelijk thinner!Thinner klinkt als iets wat je vader in zijn gereedschapskist heeft, maar niets is minder waar! Het is verdunner voor nagellak, die de kwaliteit van de lak ook nog eens goed houdt! Het is een flesje met druppeldopje, waarmee je een aantal druppels thinner in je nagellak laat vallen. Even schudden en je nagellak is weer een tijdje good to go! Kende jij deze ‘truc’ al?

Trind Thinner kost € 8,25 voor 10ml, en is te koop bij Douglas, Etos, DA en Bijenkorf.

5 Reacties op Tip: Nagellak verdunnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mieke
Hoi! Ik ben Mieke, net 40 geworden, en ik ben gek op make-up en skincare, zowel budget als high-end merken, deze mix ik dan ook graag! Je kunt ook meer lezen over mijn liefde voor tassen, Louis Vuitton en mijn iPhone. Leuk dat je op mijn persoonlijke blog komt kijken, ik zou het super vinden als je een reactie achterlaat! :)
XXX
Volg MrsBleeker
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
Categorieën
Favorites